avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrarea in contabilitate a cheltuielilor fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrarea in contabilitate a cheltuielilor fara factura ori bonuri

Bună ziua,
Mă interesează să ştiu dacă se pot înregistra în contabilitatea unei Întreprinderi Individuale cheltuielile fără factură, acte sau fără bonuri.
Vă mulţumesc.

P.S.: Există vreun registru special pentru acest fel de cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 20:03, 5 Aprilie 2011
orice inregistrare contabila, indiferent pentru ce firma / pfa este, se face exclusiv in baza unor documente fiscale, emise conform legii.

inregistrarea de cheltuieli in lipsa unor documente justificative este evaziune fiscala si se pedepseste conform lg 241 / 2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Remus47 Remus47 Am un PFA la norma de venit. Trebuie sa tin contabilitate ? Exista riscul unui control financiar si cum ar putea sa decurga daca eu nu tin contabilitate ( ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea facturilor... andree2014 andree2014 Buna ziua...sper ca ma poate ajuta cineva cu o intrebare!!!Firma unde lucrez nu a inregistrat toate facturile emise de catre furnizori,acest fapt constituie ... (vezi toată discuția)