avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit

sotia mea a luat doua credite de la o banca fara ca eu sa semnez(sunt coplatitor) a semnat in locu meu,acum ne.am despartit si am aflat de credite..ce pot face sa nu platesc ce nu am luat,si cum pot sa o acuz de fals pe sotia mea si ce poate patii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:09, 5 Aprilie 2011
aveti optiunea sa faceti o plangere penala la politie impotriva dansei pt savarsirea infractiunilor de fals si uz de fals. ati facut o sesizare scrisa catre banca in care sa specificati ca semnatura nu va apartine in momentul in care ati aflat ca sunteti coplatitor al debitului?
acum am aflat...o sa fac cit de curind..
cum se pedepseste infractiunea de fals si uz de fals?
Ar putea fi fals sub semnatura privata, eventual. Art. 290 Cod penal - inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa elnyy elnyy Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la banca si avand nevoie si de aprobarea mea pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Fals in acte marinescuioan marinescuioan care este condamnarea pt fals in acte si prescriptia daca a fost intrerupta (vezi toată discuția)