avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită act de imprumut la notar cu executare
Discuție deschisă în Executare silită

act de imprumut la notar cu executare

salutari tuturor, sunt nou pe forum,nu m-am mai confruntat cu probleme de genu si va rog frumos sa ma scoateti si pe mine din ceata
Asa cum e romanu,daca nu are de lucru isi face. Acum 2 luni un fost coleg de clasa ma rugat sa il ajut si pe el cu ceva banii ca a gasit ceva afacere si nu are destui bani si ma aburit ca are firma de transport si ca imi lasa garantie un camion (tir). Initial nu am vrut sa i dau nici un ban dar pana la urma iam dat 4000 de euro.afacerea nu a iesit cum se astepta iar eu am aflat intre timp ca,camionu nu e proprietate si e in leasing.Dupa ce am aflat l-am inregistrat audio in care recunostea ca nu mi-a spus ca are camionu in leasing (daca stiam nu i dadeam un leu)
dupa ce am aflat ca ma mintit am insistat sa facem act de imprumut la notar cu executare proprietati mobile si imobile cu caracter de succesiune( in caz ca se intampla ceva cu el ar trebui parintii sa i acopere imprumutul) lucru care l-am si facut.
daca nu imi da banii in termenu stabilit ce proprietati poate sa i execute? Din cate stiu eu nu are nici o proprietate imobiliara
Pot sa depun plangere penala pentru ca ma mintit?? Cu ce capete de acuzare?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: shumi84 , utilizator 14:22, 6 Aprilie 2011
cea mai grava inselaciunea, iar cea mai usoara abuzul de incredere
ce bunuri pot fi executate?? ce sanse de castig as avea daca l-as da in judecata si cu ce pedeapsa se poate alege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatarie acceptata de instantele romanesti corduneanunarcis corduneanunarcis in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. ... (vezi toată discuția)
Mi s-a 'vandut' un teren care nu este proprietatea vanzatorului ndaniela83 ndaniela83 Buna ziua, am o situatie delicata cu o persoana din sat, nu imi este ruda dar este nasa de botez a unui frate de-al meu. Avea mare nevoie de bani anul trecut ... (vezi toată discuția)
Va rog, sa-mi dati un sfat ! darmilla darmilla Buna seara! Sunt divortata de sotul meu, de un an.Impreuna am dobandit un apartament proprietate personala. In 2007, am facut un imprumut de 10mii ... (vezi toată discuția)