avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camatarie acceptata de instantele romanesti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camatarie acceptata de instantele romanesti

in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. am facut la notariat un act de imprumut. dupa 3 ani am vrut sa returnez suma de 15000 euro camatarul nu a fost de acord . ma dat in judecata si a cistigat definitiv si irevocabil . bineinteles cu martori falsi pe care oricind pot sa dovedesc ca au mintit in instanta. se mai poate face ceva dupa aceasta sentinta
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:24, 8 Februarie 2012
Da. Depuneti plângere ptr mărturie mincinoasă, dacă spuneţi că aveţi dovezi in acest sens şi dacă obţineţi condamnarea acestora, puteţi solicita revizuirea sentinţei acum definitive şi irevocabilă. Până la judecarea plângerile suspendaţi executarea in ceea ce priveşte terenul. Mai sunt multe lucruri de făcut, mai ales că acum in cele din urmă camataria este pedepsită de lege. Luaţi legatura şi cu un avocat.
Ce suma ati imprumutat prin acel contract ? Pe contract scrie ca ati imprumutat 4000 de euro cu dobanda de 15 % sau ce scrie ?
VA MULTUMESC . IN Contractul de la notariat bineinteles ca nu scrie dobanda scie doar 4000euro
da stiu ca acum camataria este pedepsita de lege ,am pus multi avocati pe care ii cumpara foarte repede el inclusiv pe judecator am aflat ulterior ca erau prieteni. SI acum ne judecam pentru ca pe acel pa;ant am avut o constructie adica biroul firmei si o hala din metal ptr productie ,si acum vrea chirie pe ani din urma ca a castigat terenul o suma exagerata ,ma lupt cu morile de vant
Bun si daca scrie 4000 de euro, chiar daca ajungeati la executare silita pt acea suma, plateati si gata. Cred ca e vb de altceva, alta actiune. Pentru ce exact v-a dat in judecata ?
va multumesc inca odata . la aceea vreme nu am avut bani si era un cerc vicios din cauza dobanzi si nu reuseam sa achit iar dupa 3 ani am vrut sa-i dau 15000euro si pe el nu-l interesa bani si pamantul

Alte discuții în legătură

Camatari daiana_raluca daiana_raluca va rog sa ma ajutati intr-o problema! Sotul meu a imprumutat de la un camatar 3000 de euro acum 3 ani.In tot acest timp i-a platit acestuia 150 de euro pe luna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii dau cuiva 3000 de euro cu dobanda claudiu_florin_xiy claudiu_florin_xiy un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost ... (vezi toată discuția)