avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise post

va rog ajutati-ma cu un model de fisa postului pentru TEHNICIAN ECOLOG si IZOLATOR TERMIC. Am nevoie URGENT. VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adresa mea: cioc_natalia32@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 6 Aprilie 2011
cioc natalia a scris:

va rog ajutati-ma cu un model de fisa postului pentru TEHNICIAN ECOLOG si IZOLATOR TERMIC. Am nevoie URGENT. VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adresa mea: cioc_natalia32@yahoo.com

Un model privind fisa postului tehnician ecolog il gasiti aici
[ link extern ]

Izolatorul se ocupa in principal cu verificarea si receptionarea suprafetelor de izolat, inclusiv curatarea si pregatirea lor, pregatirea si sortarea materialelor izolatoare, materialelor de lipire si etansare, executarea protectiilor hidroizolatiilor, executarea lucrarilor de izolatii propriu-zise (termo-hidro) si verificarea lucrarilor executate, executarea lucrarilor auxiliare, receptia pe faze intermediare si finala a lucrarilor de izolatii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Fisa de post tehnician electrotehnist PPG PPG Buna Ziua! As dori sa stiu ce prevederi sunt in fisa de post pentru tehnician electrotehnist. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fisa post daal daal Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\" adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro Va multumesc anticipat. Daniel (vezi toată discuția)