avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DISPARITIE ACTE DEPUSE DE AVOCAT- LA T.x.x.!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DISPARITIE ACTE DEPUSE DE AVOCAT- LA T.x.x.!

Ce se poate face in cazul in care prin "contributia" uneia din parti adica cea reclamata , DIN DOSAR DISPAR ACTE ABIA DEPUSE - acte care sunt dovezi incriminatorii pr parati.?X-(
E clar vorba de SPAGA - si sincer sper ca aceasta postare sa fie VAZUTA de cei cei DIN CONDUCEREA ACELUI TRIBUNAL DIN BUCURESTI.
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 11:11, 7 Aprilie 2011
oricum sa depuneti numai copii xerox si numai cand este termenul de judecata, rugand instanta sa consemneze actele depuse de dvs.
__la noi in arhiva mai nou au pus camere de supraveghere.
__iti dau un sfat deoarece nu te poti baza pe nimeni cand este vorba de un proces caci si la mine am dat avocatului sa depuna acte a spus ca le-a depus dar la dosar nu era nici un act dat de mine sa fie depus.
__in primul rand asa cum a spus si Avokitten niciodata sa nu depuneti originalele ci NUMAI copii si eventual depuse la termenul de judecata consemnandu-se acest lucru.
__eu una ca sa fiu sigura ca avocatul face si depune acte asa cum ne-am intels eu sunt prezenta la fiecare termen dar daca nu puteti duceti-va periodic la arhiva sa va verificati dosarul, eventual sa aveti si dvs. unul la fel acasa sau sa tineti evidenta filelor de la dosar -- eu asa am facut si nu a mai disparut nici un act, tot ce am depus a "stat" la dosar plus ca am mai putut vedea pe parcurs unele lucruri facute de partea adversa, daca modifica ceva sau sustrage ceva de la dosar.
__si scuzati-ma ca va spus dar postarea dvs. o poate vedea si presedintele ca nimeni nu va lua nici o masura. cui credeti ca-i pasa ca v-au disparut dvs. niste acte sau oricui altcuiva?!:-/ Au disparut ele dosarele cu totu si...nu s-a intamplat nimic asa ca...Eu zic "sa preveniti decat sa tratati" adica intelegeti ce vreau sa spun.

bafta!
__
Multumesc!
O sa depun actele la infatisare si cu act de insotire care va preciza incidentul
Ideea e ca paratii sun tzigani si astia au pus la punct retele deosebit de influente.
Grefiera isi aminteste detalii de finetze (sa le zic asa) re. la modul de transport al dosarului.....dar NU si unde este setul de acte depuse de avocat. TARE, NU?
Mai precizez ca e faza de apel a procesului.
Grefiera sefa " NU ESTE DE GASIT" - sic! , etc
As mai avea un supliment de intrebare: pot cere inventarierea dosarului?
NU DEPUN ORIGINALE DIN PRINCIPIU! B-)
Doar copii si semnate si cu mentiunea " copie valida cf original, pt dosar nr....."
Intre timp am aflat si FILIERA de spaga....daca nu ar fi PERICOL as da si nume.
In cel mai legal mod,actele originale sunt vizate spre neschimbare de catre judecator si sunt depuse la dosarul cauzei doar copii ale acestor acte

Alte discuții în legătură

Dreptul de a face mihaigaby mihaigaby Am cumparat un teren cu act de mina. L-am dat in judecata pe proprietar ca nu mi-a dat terenul si sentinta a fost sa se revina la forma initiala ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Acte disparute din dosar TOS55555 TOS55555 AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
Dovezi depuse la dosar mirage08 mirage08 Am primit o sentinta judecatoreasca in urma unui proces in care mi-au fost aduse mai multe acuzatii.Majoritatea acuzatiilor au fost inlaturate de catre ... (vezi toată discuția)