avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POATE FI VANDUT SI REVANDUT UN TEREN CU CHITANTA DE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POATE FI VANDUT SI REVANDUT UN TEREN CU CHITANTA DE MANA?

Desi exista un TP(in indiviziune) pe numele cuiva, surpriza la primarie, terenul figureaza ca fiind vandut cu chitanta de mana de 2 ori,ba chiar au facut acte la APIA pt, subventie fara sa fi cultivat acest teren.La primarie au recunoscut ca au facut chiar ei actele.Impozitul este platit de mine am depus cerere la primarie ,pot beneficia de subventie daca il cultiv?
Cel mai recent răspuns: born_bad , utilizator 13:55, 6 Aprilie 2011
terenurile pot fi instrainate doar prin acte autentice....
Da,dar nu-i cunoasteti pe cei de la primarie.Am depus cerere prin intermediul unui cabinet de av. prin care am solicitat copie dupa TP,nu am primit raspuns nici dupa 2 luni.Ni s-a sugerat sa-l obtinem din alta parte,ceea ce am si facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata nu stim ce sa mai facem telecomanda telecomanda Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma numesc adrian bunica mea a deținut mai multe ... 01121918 01121918 Bună ziua! Ma numesc Adrian Bunica mea a deținut mai multe parcele de terenuri agricole pentru care primea subvenții de la Apia, insa nu avea acte de ... (vezi toată discuția)