avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Din inima va rog dati si mie un raspuns
Discuție deschisă în Executare silită

Din inima va rog dati si mie un raspuns

Notificare

Va aducem la cunostinta faptul ca, in baza contractului de cesiune de creante din data de 18.09.2010 incheiat intre....... in calitatate de cedent , si subscrisa .sc .........srl in calitate de cesionar ,toate drepturile presente si viitoare ale sc.....sa de a primi sumele la care este indreptatita si pe care dumneavoastra le datorati au fost cesionate in favoarea sc......srl

toatal datorat 856,67 ron depit principal 390.ron
penalizari intarziere 475,47 ron
taxa reziliere 0,0 ron
Noul creditor va fi indreptatit sa actioneze la vedere recuperarii acestei creante.

Aceest contract este pe numele mamei....
Acu intrebarea si rugamintea mea este , ce tre sa fac sa platesc tot ce imi spun ei acolo
daca nu platesc ce se poate intampla ,,, casa unde stau acu am primit 75 la suta eu 25 la suta mama prin concesiune facuta la notar,,, ca tata a decedat acu 2 luni... Va rog spuneti cum sa procedez , platesc nu platesc ce pot patii ,,,, DIN INIMA VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:32, 6 Aprilie 2011
Cred ca e succesiune nu concesiune.
Avand in vedere ca este o suma ridicol de mica, v-as satui sa platiti. Mergeti si faceti eventual o intelegere - sa va stopeze calculul penalitatilor si sa va dea ocazia sa platiti in cateva rate.
incercati sa platiti, daca se ajunge la executare silita , datoriei i se vor adauga cheltuieli de judecata si executare.
ii pot pune poprire mamei pe venituri (pensie /salariu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune creante/datorii ContSters109653 ContSters109653 Societatea A are in derulare un contract cu CEC - Cec-ul a finantat cumpararea unui apartament si societatea achita rate la CEC. Societatea (administratorul) ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)