avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT VANZARE TEREN INTRE SOCIETATI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT VANZARE TEREN INTRE SOCIETATI

Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca in cazul vanzarii unui teren intre doua societati acestea pot face un precontract intre ele urmand sa emita facturi si sa incaseze banii esalonat si sa incheie mai tarziu contractul de vanzare prin notariat ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:36, 7 Aprilie 2011
Pot face, bineinteles.Libertatea contractuala isi spune cuvantul din plin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare teren Vio_M Vio_M As dori achizitionarea pe societatea unei parcele de teren, aproximativ 5000 mp, de la o persoana fizica. Terenul face parte dintr-un corp de avere mult mai ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare cumparare, nerespecat de catre vanzator tyby82 tyby82 In decembrie 2004 mama mea a incheiat un precontract de v-c (pe contract scrie ca este cu titlu executoriu), pentru cumpararea unui teren. S-a platit un ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)