avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Caut Consultant
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Caut Consultant

Cum am precizat si in titlu am nevoie de un Consultant pentru fonduri nerambursabile de preferat care are experienta in turism/it si este din Craiova. Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 23:37, 9 Aprilie 2011
Ing3ras a scris:

Cum am precizat si in titlu am nevoie de un Consultant pentru fonduri nerambursabile de preferat care are experienta in turism/it si este din Craiova. Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc frumos.

Puteti vizualiza profilul consultantilor din acest domeniu si va puteti alege singura consultantul:
www.avocatnet.ro/content/con...
Asta am facut inainte sa deschid topicul, din pacate rezultatul este "0 consultanti" dupa criteriile cerute de mine, respectiv Dolj => Consultant credite si finantari => Toate

Multumesc frumos oricum pentru raspuns !

P.S. : Inca mai astept recomandari !
Dupa cum v-a scris si moderatorul, nu sunt permise recomandarile de acest tip pe topicurile forumului. Pentru ca asteptarea dvs. sa nu se prelungeasca la nesfarsit, probabil ca va trebui sa gasiti si alte metode de a identifica prestatorul cautat. Ele exista, nu trebuie decat sa priviti in stanga mesajelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un forum mai bun marfan marfan am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)