Cum am precizat si in titlu am nevoie de un Consultant pentru fonduri nerambursabile de preferat care are experienta in turism/it si este din Craiova. Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc frumos.
Cum am precizat si in titlu am nevoie de un Consultant pentru fonduri nerambursabile de preferat care are experienta in turism/it si este din Craiova. Imi puteti recomanda pe cineva ? Multumesc frumos.
Puteti vizualiza profilul consultantilor din acest domeniu si va puteti alege singura consultantul: www.avocatnet.ro/content/con...
Asta am facut inainte sa deschid topicul, din pacate rezultatul este "0 consultanti" dupa criteriile cerute de mine, respectiv Dolj => Consultant credite si finantari => Toate
Dupa cum v-a scris si moderatorul, nu sunt permise recomandarile de acest tip pe topicurile forumului. Pentru ca asteptarea dvs. sa nu se prelungeasca la nesfarsit, probabil ca va trebui sa gasiti si alte metode de a identifica prestatorul cautat. Ele exista, nu trebuie decat sa priviti in stanga mesajelor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Un forum mai bun
marfan
am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)