avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

executare silitã

Am girat apartamentul la o bancă, pentru o societate. Pe lângă faptul că nu a plătit creditul, a fost dată în faliment de finanţe. După vânzarea societăţii, eu am de plătit în jur de 50000 RON. Pot plăti în rate şi cum pot proceda ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:47, 8 Aprilie 2011
Puteti plati in rate, numai daca banca este de acord.
daca banca isi va da acordul puteti plati esalonat datoria.insa banca va stabili in cat timp si in cate transe veti achita debitul.
cu banca puteti incerca o novatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andreea.c andreea.c Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiri sa fac? ianos ianos Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)