avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de luare la cunostinta a hotararii in urma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de luare la cunostinta a hotararii in urma recursului

Buna ziua,
Ma adresez pe aceasta cale pentru a afla raspunsul la intrebarea din titlu. Am fost parte a unui recurs inaintat de o terta persoana fata de o hotarare judecatoreasca irevocabila. Mai trebuie sa mentionez ca si actiunea initiala a fost inaintata de aceeasi persoana. Ulterior a facut un recurs la acea hotarare care a fost respins. Apoi a urmat recursul la Tribunal. Atat pronuntarea hotararii judecatoresti cat si a primului recurs mi-au fost aduse la cunostinta in scris. In urma recursului de la Tribunal nu am primit nimic. Sunt obligat sa execut aceasta hotarare pana nu o primesc in scris?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:50, 6 Aprilie 2011
hotararile date in recurs nu se comunica partilor. cred ca incurcati caile de atac. nu se poate face recurs la recurs fiindca se va invoca exceptia inadmisibilitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere irevocabila respingere cerere reexaminare amenda judiciara Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca silicit opinie concreta, viabila si motivata in drept : [b]incheierea irevocabila de respingere a reexaminarii amenzii judiciare este supusa contestatiei in ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)