avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rog indrumare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rog indrumare

Pentru o firma infiintata in februarie 2011,care de la sfarsitul lunii martie are 2 angajati,trebuie sa mearga pt luare in evidenta la:
-pensii
-sanatate
-somaj

inainte de a depune declaratia 112?
se mai depune vreo declaratie catre aceste institutii online?

va multumesc tuturor::sorry:
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 18:38, 7 Aprilie 2011
daca ati transmis revisal-u' cu angajatii, urmeaza numai 112.
la finante ,in 30 de zile de la modificare terbuie depusa 010,vectorul fiscal pentru contributii salariale.Atunci cind infiintati societatea optati la reg comertului doar la imp pe profit sau pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 Omnia Element SRL Omnia Element SRL Buna ziua, as vrea si eu sa intreb in legatura cu depunerea declaratiei 112.Acum doua zile am primit o hartie privind depunerea acestei declaratii. Este vorba ... (vezi toată discuția)