avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare mat.lemnoase intracomunitara???
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare mat.lemnoase intracomunitara???

Am o întrebare în legătură cu facturarea materialelor lemnoase (destinaţia Ungaria sau Germania etc.).
Cum se facturează aceste produse şi în care rând va trece în Decontul 300.TVA?
Firma cumpărător (străină) este plătitor TVA .
A doua întrebare se referă la încasarea C/V facturii, adică :- dacă se poate încasa cash (numerar) de exemplu o factură întocmită în euro şi huf în lei şi până la ce sumă??? Eu am auzit că se poate face încasări cash , echivalent până la 15.000,00 euro, ??? O fi adevărat? Dacă fac factura în monedă euro sau huf, iar cumpărătorul schimbă suma respectivă în lei......pot să fac încasarea ?? şi să înregistrezi în reg.de casă în lei???
Aştept părerea şi răspunsul Dvs. Cu stimă: Anemary.
O seară plăcută!
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
Annamaria Bajko, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura de sevicii din germania Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o factură din Germania de la un service. Firma germană este plătitor de TVA are cod valid, firma noastra la fel. Întrebarea mea este: cum ... (vezi toată discuția)
Factura de la persoana fizica platitoare de tva irina_viorica irina_viorica Sunt persoana fizica inregistrata in scopul de deducerii de TVA (dezvoltator imobiliar). Saptamana aceasta voi vinde cateva apartamente si trebuie sa tai ... (vezi toată discuția)
Scutit sau nu de tva???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Bună ziua! Vreu să pun o întrebare am 2 firme firma A şi firma B, ambele din România. În anul 2007 în jurul lunii Mai, firma A facturează C/V ... (vezi toată discuția)