am o angajata care are vechime in munca 20 de ani, eu i-am acordat spor de vechime 5% , pentru ca atat mi-am permis ...
este obligatoriu sa- i acord 15%?... ca ma gandesc sa-mi angajez un absolvent si scap de probleme... va multumesc.
Verificati daca va este aplicabil vreun contract colectiv de munca la nivel de ramura sau grup de unitati sau la nivel de unitate. Daca nu vi se aplica nici un astfel de contract colectiv, daca in contractul individual de munca incheiat cu acea salariata/sau in actele aditionale la acesta nu aveti prevederi in acest sens nu mai sunteti obligat sa acordati spor de vechime pentru ca nu mai este in vigoare nici contractul colectiv de munca la nivel national care impunea aceste sporuri tuturor angajatorilor.
Va trebui insa sa fiti atent - imediat ce intra in vigoare noul contract colectiv de munca la nivel national sau va devine aplicabil un contract colectiv de munca la nivel de ramura sau de grup de unitati sau la nivel de unitate trebuie sa va conformati prevederilor acestora.
In alta ordine de idei nu puteti concedia un salariat pentru ca a avut indrazneala sa va ceara un spor de vechime chiar si daca pretentia nu a fost intemeiata.