avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe venit, profit la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe venit, profit la stat

Buna ziua, sunt din Bucuresti am 27 ani.
Doresc sa imi fac un site de webdesign unde imi voi detalia ofertele.

Prin acest site imi fac reclama mie insumi ca sa spun asa. Voi realiza si voi promova site-uri contra cost bine inteles. Vroiam sa stiu cum ce trebuie sa fac sa fie totul legal?

Sunt persoana fizica, mentionez ca am de gand sa platesc taxele pe venit catre stat, dar habar nu am ce si cum se face .

Doresc mai multe amanunte va rog frumos. Si cum fac sa eliberez chitanta sau io stiu , nu am firma si nu intentionez sa-mi fac una. Oricum nu stiu daca voi reusi sa strang ceva banuti cu ideea mea, dar in fine vreau sa fie totul legal sa nu am probleme.

Acum daca stiti ceva va rog frumos sa ma lamuriti. Va multumesc frumos, si astept un raspuns.

Va pot da mai multe detalii daca aveti nevoie.
Cel mai recent răspuns: FliesOuija , utilizator 18:48, 9 Aprilie 2011
Adica sa ma exprim altfel. Daca eu imi fac un site prin care voi oferi anumite servicii celor interesati... adika sa le fac acestora clientilor pe care ii voi avea siteuri pe bani... trebuie sa platesc ceva la stat sau ? pot sa imi pastrez linistit banii pe care ii castig din constructia de siteuri?

deasemenea imi voi construi un site dedicat acestor servicii si pe care il voi promova si bine inteles va putea fi gasit foarte usor pe net

deci ca sa stiu si eu ... are ceva statu cu mine daca eu fac la altii siteuri pe bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum deschid o loterie online? zzatana zzatana Doresc sa deschid o loterie online sau un alt joc. Am inteles dintr-un articol de pe siteul dumneavoastra ca Loteria Nationala detine monopolul pe jocurile gen ... (vezi toată discuția)
Impozit site mo0nrider mo0nrider Salut. Ma macina cateva intrebari. Am cateva websiteuri hostate in sua si fac bani frumusei din ele. Banii sunt trimisi din state sub forma de cecuri in ... (vezi toată discuția)
Deschidere website masterflo masterflo Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)