avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia in UE cu masina prietenei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia in UE cu masina prietenei

Buna ziua. Am masina proprietate personala inmatriculata in romania. Momentan ea este in Grecia. Intrebarea mea este : prietenul meu poate sa vina cu masina mea in Romania fara a avea probleme la controalele vamale si rutiere? Mentionez ca are actele masinii asupra lui, iar eu il astept in Romania. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:26, 8 Aprilie 2011
Daca ii faceti o imputernicre notariala, poate.
O procura notariala si totul se va rezolva. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inregistrata in italia cu proprietarul fiind mama, pot sa calatoresc cu masina in tara? mmark mmark Buna seara, Am cumparat acum cativa ani o masina si de la bun inceput proprietarul masinii a fost mereu mama. Acum vreau sa ma intorc in tara cu masina pe o ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea in spania a unei masini aduse din germania 2adi 2adi nu prieten vrea sa cumpere o masina din romania ,masina este adusa din germania are numere valabile inca 2 saptamini,vrea sa o inmatriculeze in spania.cam ce ... (vezi toată discuția)