avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunerea bilantului pentru ONG pe 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunerea bilantului pentru ONG pe 2010

stiu ca bilantul pentru ONG se depune pana la 30.04.2011, dar as vrea sa intreb ce alte documente se mai depun odata cu el?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marianagclro , utilizator 14:35, 8 Aprilie 2011
buna dimineata ,
eu stiu la bilant, se mai depune o balanta si raportul cenzorului .
bafta crislor.
Buna ziua,
bilantul pentru ONG se depune insotit de notele explicative, declaratia conform art. 30 din legea contabilitatii, balanta sintetica de verificare si raportul cenzorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 31.12.2010 crissjohny crissjohny as dori sa stiu ce trebuie sa contina exact un dosar (bilant 31.12.2010 ) pregatit pentru depunere. (vezi toată discuția)
Bilant ong-uri camicami camicami Buna voua, vreau sa va intreb daca bilantul ONG 2011 trebuie insotit de note explicative. In informarea ANAF referitoare la bilanturile ONG-urilor 2011 nu ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)