avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere la servici

Buna ziua,
intrebarea mea ar fi:daca ma intorc la servici din concediu postnatal sau concediu de crestere si ingrijire copil(dupa caza,depinde cat stau acasa cu copilul) mai exista reglementarea conform careia patronul nu are voie sa ma dea afara timp de 6 luni?sau conform Noului Cod al Muncii s-a scos si el te poate da afara oricand?Din cate stiu reglementarea era in Contractul Colectiv de Munca...si Codul Muncii vechi facea trimitere la Contractul Colectiv de Munca....dar cum s-a schimbat Codul Muncii nu mai stiu ce e valabil si ce nu...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Zile concediu serviciu dragu_stelian dragu_stelian Buna ziua! Am o intrebare legata de locul de munca. Am plecat prin demisie de la vechiul loc de munca la un nou loc de munca. Patronii de la noul loc de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca kajnak_anca kajnak_anca Buna ziua, Am o situatie legata de intoarcerea la serviciu dupa concediul de crestere copil. Am optat sa stau in concediu 1 an de zile. Copilul implineste 1 ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca emese&dani emese&dani Buna, cine stie sa ma lamureasca si pe mine cu o problema cu care ma confrunt.In septembrie baietelul meu implineste 2 ani si ar trebui sa ma intorc la locul ... (vezi toată discuția)