Buna ziua
Eu am 22 de ani si vreau sa cumpar un apartament pe numele meu deoarece parintii mei sunt plecati in strainatate la lucru si nu pot sa se intoarca in tara pentru al pune pe numele lor,dar cu bani lor trimisi in tara. Eu mai am si un frate. Asi vra sa stiu daca pe contract pot sa puna o clausola doar cu buletinel fara nici o semnatura si sa consiste in: eu prorietara nu pot vinde apartamenul fara accordul parintilor mei si a lui fratele meu Si inca ceva in momentul in care ma voi casatori sotul meu sau copii pot cere o parte din acset apartament??
Astept raspuns..Va multumesc
buna ziua, va sfatuiesc sa luati un partament in comun dumneavoastra si fratele (pt ca parintii dv lucreaza pentru amandoi copiii, nu?). asa se materializeaza eforturile parintilor pentru cei doi copii. daca dv va casatoriti ulterior dobandirii bunului, sotia nu va avea nici un drept
Nu puteti include clauze in contract care sa priveasca o terta parte (sau mai multe), respectiv parintii si fratele dvs., fara ca acestia sa semneze acel contract. Daca il cumparati ca unica proprietara, va fi bunul dvs. propriu si viitorul sot nu va putea avea niciodata pretentii, singura posibilitate sa detina vreo cota din apartament este prin mostenire (sotul si copiii va mostenesc bunurile, indiferent cand au fost dobandite).
puteti solicita notarului sa treaca o clauza in contract unde sa mentioneze ca banii provin exclusiv de la parintii dvs . moral ar fi sa cumparati apartamentul atat pe numele dvs cat si pe cel al fratelui dvs.
Mostenire
lilianamanea67
Buna ziua, problema mea este urmatoarea:
Parintii mei mi-au dat mie un apartament in care sa locuiesc impreuna cu sotia, iar fratelui meu un alt apartament, ... (vezi toată discuția)