avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei de somaj in Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei de somaj in Italia

buna ziua.lucrez in italia de 3 ani sunt lucrator stagionar,am inaintat actele pentru somaj si as vrea sa stiu cat la suta din busta paga reprezinta somajul,sau cum se calculeaza?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 7 Aprilie 2011
cipi10 a scris:

buna ziua.lucrez in italia de 3 ani sunt lucrator stagionar,am inaintat actele pentru somaj si as vrea sa stiu cat la suta din busta paga reprezinta somajul,sau cum se calculeaza?multumesc

Informaţii privind obţinerea indemnizaţiei de şomaj în Italia gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Art.61 lit."a" elabina elabina Cat de grav este ca am fost concediata conform articolului 61 litera a?Ce posibilitati am sa mai fiu angajat? (vezi toată discuția)
Recuperare taxe Lino82 Lino82 Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ... (vezi toată discuția)