avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am primit pronuntarea asupra cauzei civile avand ca obiect succesiune,eu avand calitatea de mostenitor legal si as dori sa stiu ce urmeaza sa fac in continuare cu aceasta hotarare.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: N87 , utilizator 19:17, 7 Aprilie 2011
sa o legalizati
sunteti mai multi mostenitori legali? asteptati sa vi se comunice sentinta civila si veti vedea ce bunuri ati dobandit si in ce cota daca sunteti mai multi mostenitori.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am primit sentinta civila in care sunt identificate bunurile dobandite si cotele-parte(suntem 3 mostenitori).Ce ar trebui sa fac pe mai departe?
sa asteptati sa vedeti daca ceilalti doi mostenitori nu fac apel. apoi sa legalizati hotararea judecatoreasca cu mentiunea definitiva si irevocabila. din acel moment sunteti proprietar de de drept si de fapt al cotei respective si a bunurilor care va revin.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune contestata emilia_vasile2003 emilia_vasile2003 Buna seara, se poate contesta o succesiune si poate fi modificat un certificat de mostenitor, astfel incat bunurile imobile sa fie impartite in mod ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire gvrlmonica gvrlmonica Buna ziua, tatal meu a decedat in luna ianuarie anul acesta.In anul 1983 mama a divortat dar nu si-a schimbat numele,nu a depus la starea civila hotararea ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj sicuta sicuta trebuie sa facem succesiunea dupa tata; mostenitori: sotia si cei 2 baieti bunuri: un apartament si o casa la curte; noi mostenitorii vrem : eu- ... (vezi toată discuția)