Am intentat un proces firmei la care am lucrat pentru recuperarea ultimelor 7 salarii. In prima instanta am castigat. Au facut recurs unde firma angajatoare a venit cu un tabel in care stabileau salariile restante, mai putin de jumatate din cat am de luat. Dar nu au audus acte doveditoare (fluturasi semnati de mine). Odata cu citatia pentru recurs am primit actele ce le-au depus ei si trebuia sa depun intampinare la Curtea de Apel cu 5 zile inainte de termenul de judecata. Am depus cu 8 zile inainte intampinarea. La proces m-a intrebat daca sunt de acord cu tabelul ce l-a depus firma. Am spus ca nu, le-am precizat ca in intampibnare am depus eu fluturasii de salarii. Am constatat ca nu citisera intampinarea mea, era pusa la sfarsitul dosarului impreuna cu cea pentru societate, legate cu o ata cum le-am predat eu la Registratura. Inca nu am primit hotararea, sentinta am citit-o pe net, au trecut doar 2 zile de la proces. Ce pot face in aceasta situatie, este vorba de aprox 6500 lei, salariile mele. Mii de multumiri!
Decizia de recurs nu o primiti acasa. Trebuie sa va duceti la instanta la care s-a judecat si sa o ridicati.
In cele 2 zile de la proces, sigur nu a foat redactata. Posibil sa treaca 30 zile, dar intrebati periodic la instanta.
Din explicatia dvs. cred ca sentinta nu va este favorabila, dar trebuie sa vedeti si motivarea instantei. In functie de ea veti avea la indemana alta cale de atac.
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)