avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatii grave fara dovezi !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatii grave fara dovezi !

Buna ziua , astazi am avut parte de ceva ce nu credeam ca este posibil , am fost chemat in cabinetul directorului ( fiind elev la liceu ) , mi-a spus ca a primit dansul un telefon de dimineata ( de la o persoana care nu s-a recomandat ) cum ca eu plus alti colegi ne ocupam de chestii ilegale . NU are dovezi , aduce acuzati nefondate de care nu e sigur , imi distruge viata in familie cu astfel de chestii , este o acuzatie foarte grava , vreau sa stiu ce as putea face , cum sa-mi iau apararea , fara diriginta si parinti pentru ca la parinti nu pot apela pentru ca nu vreau sa se auda asa ceva la mine in familie, eu sunt in stare sa fac orice sa demonstrez ca nu este asa . Vreau sa stiu cum ma pot apara contra acestor acuzatii extrem de grave . Va rog din inima , un raspuns concret rapid .
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
daca sustii ca acele chestii nu sunt adevarate si esti sigur de acest lucru, nu vad de ce nu ar trebui sa stie parintii tai ca ai fost acuzat pe nedrept si ca ai putea avea probleme din aceasta cauza...;) daca esti sigur ca nu sunt adevarate, spune parintilor si ei te vor ajuta. Poti sa faci o sesizare la inspectoratul scolar...
succes
Probabil ca domnul director chiar a primit un telefon si nu era pus pe glume.Insa un simplu telefon nu inseamna nimic in lipsa unor dovezi temeinice.Asadar, asa cum se intampla intr-un proces, persoana invinuita nu trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia ci, daca i se prezinta probe, el are dreptul de a le combate prin contraprobe...si a dovedi lipsa lor de temeinicie.
Nu stiu daca ati facut ceva ilegal sau nu, insa , esate recomandat ca in perioada urmatoare sa aveti o atitudine corespunzatoare la scoala si in societate.Uneori cineva, cu sau fara motiv, nu se da in laturi sa ne faca rau.Deci, aveti grija.
Nu pot sa fac acest lucru . Gandeste-te la un lucru : esti parinte , te suna diriginta si iti spune " - doamna , fiul dvs. se ocupa de lucruri ilegale " cum te-ai simti ? nu ti-ai piedre increderea in copil ? deci eu nu vreau , ai dreptate este cum spui tu dar nici nu vreau sa afle ai mei pt ca si-ar pierde increderea total in mine .vreau ceva , sa pot sa-i spun domnului director , sa fie constient de ce lucruri ma acuza.
Precizez ca am foarte multe persoane care imi vor raul in scoala .
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
eu.ro.lex a scris:

Poti sa faci o sesizare la inspectoratul scolar...
succes


Sesizare ca...?!

Este chiar important ca parintii sa stie si, daca este asa cum sustine userul, parintii vor afla fara doar si poate, pentru ca vor fi chemati la scoala. Inainte de orice alta discutie.
Daca nu ati fost chemat la vreun organ de cercetare, la politie sau la parchet,
inseamna ca nua veti nici un dosar penal.
Dca veti fi chemat atunci ar trebui sa va puneti problema daca sunteti vinovat sau nu de ceva.

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Am facut o poza unui profesor falsa andreiutzu332 andreiutzu332 Am facut o poza unui profesor in care acesta nu este ceea ce pare si a venit politia la liceu sa sterg pozele cu acesta.. De frica nu am inteles ce pot patio ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)