avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatii grave fara dovezi !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatii grave fara dovezi !

Buna ziua , astazi am avut parte de ceva ce nu credeam ca este posibil , am fost chemat in cabinetul directorului ( fiind elev la liceu ) , mi-a spus ca a primit dansul un telefon de dimineata ( de la o persoana care nu s-a recomandat ) cum ca eu plus alti colegi ne ocupam de chestii ilegale . NU are dovezi , aduce acuzati nefondate de care nu e sigur , imi distruge viata in familie cu astfel de chestii , este o acuzatie foarte grava , vreau sa stiu ce as putea face , cum sa-mi iau apararea , fara diriginta si parinti pentru ca la parinti nu pot apela pentru ca nu vreau sa se auda asa ceva la mine in familie, eu sunt in stare sa fac orice sa demonstrez ca nu este asa . Vreau sa stiu cum ma pot apara contra acestor acuzatii extrem de grave . Va rog din inima , un raspuns concret rapid .
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
Nu este vroba de abuz sexual , viol sau chestii asemanatoare . Am ezitat pana acum sa va zic despre ce este vorba mai precis , ei bine , cineva l-a sunat pe director si i-a spus ca eu ,impreuna cu alti colegi ne ocupam de lucruri ilegale , mai exact narcotice . Mi se pare cea mai mare prostie , ca dintr-un telefon care nici nu stii de la cine este sa alertezi toata scoala , sa suni parintii si alte chestii si sa le spuna ca ma ocup cu asa ceva , inteleg ca este dreptul lui de a se documenta si de a-i pune pe toti cei care trebuie ( parintii mei aici ) in stire cu telefonul primit de dansul. Mie mi se pare o greseala aici , din moment ce nu e sigur , a primit doar un telefon sa faca atat tam-tam,pentru ca dupa cum v-am mai zis , este viata mea , pai daca ar auzii parintii asa ceva , s-ar schimba cu mine .
Va multumesc la toti pentru raspunsuri , m-au ajutat oarecum sa ma schimb in ceea ce vroiam sa fac .

P.S - nu m-am facut inteles , directorul nu m-a acuzat in mod direct de acest lucru , doar mi-a zis ca daca ma prinde cu asa ceva chiar el se ocupa sa ajung unde trebuie ...De aceea v-am tot zis ca nu avea rost sa nunte parintii nefiind sigur de acest lucru.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
Era obligatia directorului sa discute cu tine problema. Ceva nu suna bine. Poate ai prieteni de acest fel sau ai fost vazut alaturi de cineva cunoscut ca se ocupa cu ce zici tu. Atentie mare, ca nu stii niciodata ce surprize poti avea de la cei din jur! Poti fi in locul nepotrivit, intr-un moment nepotrivit.Important este ca parintii sa stie ce probleme ai, altfel nu pot sa intervina.
Tocmai pentru ca aceasta "acuzatie",chiar facuta voalat,nu este adevarata,parintii trebuie sa discute cu directorul si sa il atentioneze ca in cel mai bun caz ,putea discuta cu dvs sau si cu ei,dar in niciun caz ,o astfel de problema nu se face publica.
Pe de alta parte trebuie sa ii solicite directorului sa arate ce a stat la baza atitudinii lui fata de dvs.
Este doar o parere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Am facut o poza unui profesor falsa andreiutzu332 andreiutzu332 Am facut o poza unui profesor in care acesta nu este ceea ce pare si a venit politia la liceu sa sterg pozele cu acesta.. De frica nu am inteles ce pot patio ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)