avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatii grave fara dovezi !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatii grave fara dovezi !

Buna ziua , astazi am avut parte de ceva ce nu credeam ca este posibil , am fost chemat in cabinetul directorului ( fiind elev la liceu ) , mi-a spus ca a primit dansul un telefon de dimineata ( de la o persoana care nu s-a recomandat ) cum ca eu plus alti colegi ne ocupam de chestii ilegale . NU are dovezi , aduce acuzati nefondate de care nu e sigur , imi distruge viata in familie cu astfel de chestii , este o acuzatie foarte grava , vreau sa stiu ce as putea face , cum sa-mi iau apararea , fara diriginta si parinti pentru ca la parinti nu pot apela pentru ca nu vreau sa se auda asa ceva la mine in familie, eu sunt in stare sa fac orice sa demonstrez ca nu este asa . Vreau sa stiu cum ma pot apara contra acestor acuzatii extrem de grave . Va rog din inima , un raspuns concret rapid .
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
Eu consider ca nu . poate sa vina directoru si la usa , o sa stau linistit pentru ca imi sustin nevinovatia prin ce vrea el .Am fost eu fraier , pentru ca atunci cand mi-a zis aceste lucruri trebuia sa-i spun eu " - domn director , aduceti acuzatii fara dovezi clare , deci nici nu vreau sa discut aceasta problema " dar na, nu am stiut ce sa mai raspund atunci pentru ca picase cerul pe mine , din greseli inveti in viata oricum . Si faptul ca nu mi-a dat dreptul la replica inseamna ceva , dupa ce i-am ascultat aberatiile lui , mi-a ordonat "-acum pleaca de aici "
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters202578, utilizator
Observ ca si eu si cativa colegi iti atragem atentia cu privire la atitudinea ta care este nepotrivita si care iti va ingreuna situatia, mi-am exprimat punctul de vedere intr-un msj anterior acestuia si revin in conditiile in care consider ca daca vei face ce ai mentionat in msj postat mai sus nu este de bun augur raportat la varsta si situatia ta. ti-am explicat eu sunt convinsa ca este ceva la nivelul institutiei, un coleg sau parintii unui coleg te-au raportat cu ceva, ori o bataie ori un comportament agresiv , neadecvat, o amenintare,,,,insa chiar si acum in discutia cu noi dai dovada de imaturitatea caracteristica varstei prin faptul ca tu consideri ca o sa-l pui la punct pe director,,,,,,ei bine nu o sa poti si plus ca o sal determini sa actioneze cu inversunare......insa poate ca este bine sa mai experimentezi, poaate este natura ta sa inveti din propriile experiente si sa nu tii cont d sfaturile noastre desi le-ai solicitat. Iti urez oricum succes si sa cresti mare
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters201507, utilizator
Vad ca a-ti primit raspunsuri de excelenta dar si sfaturi binevenite din parte colegilor mei de pe acest forum . Va intreb puteti spune la ce fel de fapte facea aluzie , sau vi le imputa d-l director ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Pentru mine este interesant,de ce va feriti de sa le spuneti parintilor despre ce este vorba,pentru ca varianta dvs,cu pierderea increderii in dvs,nu este credibila,mai ales daca chiar nu sunteti nevinovat.
La fel de interesanta mi se pare si ideea dvs.de va posta problema tocmai la topicul penal.
Sa incercam sa gandim problema altfel:
Directorul nu are dreptate,asa cum dvs.afirmati.
El este directorul scolii si dvs elev,intre dvs este o diferenta de varsta si de educatie,ca sa nu mai vorbim despre functia ocupata de acesta in scoala.
In aceasta situatie,dvs,chiar avand dreptate si el gresind,nu veti avea niciodata nici prestanta,dar nici credibilitatea pe care ati dori sa le aveti in fata sa pentru a putea dovedi ca nu are dreptate.
Daca nu veti avea argumente in sustinerile pe care i le veti face,acesta nu le va crede.
De aceea este necesar ca dvs.sa le aratati parintilor adevarul,iar ei sa vina la scoala sa discute cu directorul acesteia,aducand in discutie cu credibilitatea si prestanta varstei,argumentele dvs de nevinovatie.
Un singur lucru este cert si de acesta trebuie sa invatati sa tineti seama:
"cea mai frumoasa minciuna, este cel mai frumos adevar"
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Lasati copilul in pace :), intr-adevar e greu sa citesti printre rinduri si sa intelegi un minor. Poate am imbatrinit noi astia prea repede. Nu are probleme legale , nu are nevoie de avocat , poate de o consiliere de specialitate a psihopedagogului.
Sunt aproape sigur ca este victima unei discriminari pe orientarea sexuala :">(te rog sa ma ierti daca gresesc). Chiar daca gresesc trebuie sa stii ca in tara noastra minoritatile de orice fel sunt protejate, sunt asociatii si institutii specializate ale statului care o fac. Trateaza problema degajat atit cit poti, nu este vorba de nici o fapta penala sau contraventionala, si apeleaza la consilier , el poate interveni chiar asupra directorului cu autoritatea pe care o are.
Ne mai miram de ce nu vor copii sa discute cu noi, simplu: nu stim sa-i ascultam :(
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
br_nicku, utilizator

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Am facut o poza unui profesor falsa andreiutzu332 andreiutzu332 Am facut o poza unui profesor in care acesta nu este ceea ce pare si a venit politia la liceu sa sterg pozele cu acesta.. De frica nu am inteles ce pot patio ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)