avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... urgent!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

urgent!!

am facut modificari in apt meu (am desfiintat doi pereti construiti din bca).vreau sa stiu necesit autorizatie?daca nu am autoriatie ce se poate intampla. am un vecin care ameninta ca imi face plangere.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 09:04, 18 Iunie 2008
Totusi insist in a spune ca orice modificare trebuie autorizata. Lucrarea care trebuie autorizata se numeste modificare/ amenajere si se autorizeaza. Cel putin asa se procedeaza in aceasta parte a tarii..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 50/1991 verapetrova verapetrova buna ziua, as vrea sa stiu daca camasuirea cu plasa sudata si retencuirea peretilor interiori reprezinta o operatie de "consolidare"? am facut aceasta ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament 2 camere BiancaSarchizian BiancaSarchizian buna ziua, avem un apartament cu 2 camere si datorita aparitie unui nou membru in familie avem nevoie de mai mult spatiu. asa ca am vrea sa \"mutam\" ... (vezi toată discuția)
Modificare in apartament bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua tuturor, Am nevoie de o parere in ceea ce priveste o viitoare actiune de-a mea. Pe scurt, doresc sa efectuez o mica modificare in apartament. ... (vezi toată discuția)