avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de timbru judiciar pentru cerere reconventionala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de timbru judiciar pentru cerere reconventionala ?

am achitat taxa de timbru judiciar pentru suma de 71000 lei de 2667 lei intr-un proces de pretentii, iar acuma mi se cere din nou taxa pentru alte cereri pe care le am trecut in cererea reconventionala.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 11:28, 8 Aprilie 2011
Este foarte normal, tocmai pentru ca este vorba de "alte cereri", care se taxeaza in functie de natura si valoarea lor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere reconventionala mar4905 mar4905 Am gasit pe net un model crere reconventionala..\".Anexez la prezenta chitanta nr. ...... din ........... in valoare de ............ lei, reprezentand taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru cporumbel cporumbel Odata cu intampinarea, paratul depune si o cerere reconventionala pe care nu o taxeaza..Prin Incheierea de sedinta, instanta ii pune in vedere sa achite taxa ... (vezi toată discuția)
Proces partaj intre fosti soti voinea75 voinea75 Va expun pe scurt situatia. Unul din soti( )A in cererea de partaj solicita partajarea unui cont de economii deschis la banca in valoare de 5000 Euro. ... (vezi toată discuția)