avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de sponsorizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de sponsorizare

Buna ziua,

Firma X se obliga printr-un contract de sponsorizare sa renoveze o anumita sectie a unui spital, intr-un interval de 30 de zile.
Cum se poate formula contractul astfel incat sa cuprind toate cheltuielile facute:
- valoarea contractului de prestari servicii dintre firma x si o persoana fizica prin care se efectueaza lucrarile de renovare;
- cheltuielile (facturi) facute cu materialele folosite pentru renovare;

Ce data se poate da contractului de sponsorizare? O data anterioara sau ulterioara lucrarilor de renovare?. Cum se poate face aceasta formulare astfel sa cuprinda toate cheltuielile?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters61319, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva achizitii intracomunitare anamariacelik anamariacelik buna ziua, pana acuma nu m-am confruntat cu asemenea cazuri lucrand cu facturi numai de la intern o societate X din Romania ,efectueaza prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Firmã. cum pot plãti o persoanã fizicã, pentru o lucrare? danr danr Bună ziua. Am de făcut o lucrare electrică în sediul unei firme. Printre ofertanţi sunt şi persoane fizice. Cum pot plăti persoanele fizice pentru ... (vezi toată discuția)
Materiale spre prelucrare andrei44 andrei44 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: Firma Z este beneficiarul lucrarilor. Firma X factureaza materiale catre firma Z dar, fizic, ... (vezi toată discuția)