avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de conformitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de conformitate

Buna ziua

In cazul unui import de produse textile in care pe produse este aplicata sigla CE, mai este nevoie de certificat de conformitate de la producator?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andr_georgi , utilizator 11:47, 8 Aprilie 2011
pentru siguranta dumneavoastra ar trebui sa-l aveti Este doar o foaie pe care sigur producatorul o are trebuie doar sa o inmaneze, asa ca mai bine solicitati-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigla mea pe produs facut in afara ue lArmAr lArmAr Buna ziua. Noi facem import de produse din afara UE... unde cand ajung in Romania se efectueaza vama. Am dori ca firma producatoare cu care colaboram sa ne ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online ce trebuie să fac? stepanadrian stepanadrian Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online. E o provocare pentru mine partea de garanție. Cum pot proceda cu asta dacă garanția ... (vezi toată discuția)