avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura prelungire dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura prelungire dovada circulatie

pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi 07-04-11 am fost la politia comunei unde s-a intamplat necazul ptr.a-mi prelungi dovada,eu fiind sofer profesionist.am primit o comunicare de la politie si am fost trimis la procuratura ploiesti ptr.a dispune prelungirea.din pacate orarul e doar marti si joi de la 9-11.eu locuiesc la 250 km departare si nu am reusit nimic.marti voi fi la ora 9 la procuratura unde am inteles ca trebuie sa fac o cerere.e posibil sa rezolv problema marti,sau dureaza???dosarul nu a fost trimis la procuratura ptr.ca victima nu a dat nu stiu ce declaratie dar politia i-a dat anexa2 si rca.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihn , utilizator 15:15, 7 Februarie 2017
Luati legatura cu agentul responsabil de la politie sa finalizeze dosarul si sa il trimita la parchet
Abia dupa ce dosarul ajunge la parchet ,procurorul va hotari asupra masuri de emitere dovada provizorie de circulatie
deja am intrat in conflict cu patronul.daca este asa cum ziceti inseamna ca 3-4luni nu mai am drept de munca.victima care nu afost lovita ci s-a speriat si s-impiedicat de boldura.cand am vazut ca se vaita la 112 odata cu politia a venit si ambulanta luind-o la spital ptr.investigatii si i-au dat drumul acasa.politia a trecut accident cu victima.respectiva m-sunat dupa o luna spunandu-mi ca vrea 3000ron.ca sa semneze declaratia ca nu are pretentii.ea este din zona,eu la 250km nu am pe nimeni care sa ma ajute.totusi nu inteleg de ce politistul de caz ma mai chemat ptr.prelungire daca stia ca nu am nici o sansa.si-a batut cumva joc???am 22 ani soferie dar nu am avut accident si d-aia nu stiu.
Cel care ,conform legii se pronunta asupra unei astfel de cereri,este procurorul care supravegheaza urmarirea penala.
Deci,mergeti la parchet si formulati cerere catre procuror.
Aceasta cerere se formuleaza in fiecare luna la procuror,cat dosarul se afla in faza de urmarire penala si la instanta de judecata(tot in fiecare luna) cand cauza va fi trimisa spre a fi judecata
Probabil ca politistul a asteptat acei 3000 ron si pt asta te-a mai chemat poate terazgandesti si-i vei plati. Oricum trebuie mers la parchet sa depui cererea pt prelungirea dovezii de circulatie.
am primit permisul inapoi fara amenda.dosarl s-a inchis cu nup.adurat atat de mult ptr.ca politistul a trimis dosarul la procuratura dupa 5 luni cu toate ca avea toate actele.din momentul in care dosarul a ajuns la procuratura ploiesti adurat 2 saptamani.felicitari parchetului ploiesti rusine politia albesti paleologu

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime (eu), autoaccidentare, cu motocicleta. ... kasimir kasimir Accident rutier cu victime (eu), autoaccidentare, cu motocicleta. Singur pe sosea. Alcool zero. Nu exista alte urmari sau implicatii. Permis retinut de Pol in ... (vezi toată discuția)