Buna ziua. Soacra mea are titlu de proprietate asupra unui teren. Fratele acesteia a chemat-o in 2010 in justitie, cerand anularea partiala a titlului pe care aceasta il are. Tribunalul i.a dat castig soacrei cu sentinta definitiva si irevocabila. Acuma, una dintre fiicele fratelui soacrei vine si spune ca ea are titlu de proprietate pe aprox, 1/3 din suprafata judecata anul trecut. In timpul procesului aceasta nepoata a soacrei a fost intrebata daca mai are si alte documente sa prezinte .Raspunsul acesteia a fost ca nu are alte documente care sa sprijine cererea tatalui sau de anulare a respectivului titlu. Ce mi se pare un pic ciudat e ca titlul pe care il are aceasta nepoata a soacrei mele a fost emis in anul 2010, deci in anul cand s-a judecat cazul.E posibil sa se emita titluri suprapuse si la intervale atat de mari de timp, avand in vedere ca soacra mea are titlu din 1992? Va multumesc.
Eu nu l-am vazut. L-au vazut cumnatele mele. Din spusele cumnatelor in acest titlu e trecuta doar suprafata (aprox 1/3 din suprafata trecuta in titlul soacrei mele), nefiind trecuti vecinii acestui teren. Chiar asta ne nelamureste, pentru ca noi il vedem ca un titlu incomplet.