avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenta rovinieta - plangere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenta rovinieta - plangere?

buna ziua,
eu stau in bucuresti dar domiciliul este in alt oras, la fel ca si masina pe care o conduc. am primit ieri prin posta (mi-a comunicat familia mea) o amenda din noiembrie anul trecut cum ca am fost prins pe A2 fara rovinieta.
eu in ianuarie anul acesta am fost la o statie OMV Petrom si am vrut sa-mi cumpar o rovinieta din-aceasta noua (electronica) dar nu s-a putut deoarece o aveam pe cealalta ... iar eu din cate stiam era valabila pana in martie anul acesta. problema cea mai mare este ca eu nu o mai gasesc pe cea veche...iar la inceputul lui martie mi-am cumparat si s-a putut.

avand in vedere datele problemei, ce fac in aceasta situatie?
1. platesc amenda si ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? (ca doar traim in Romania)...
2. fac contestatie la acea amenda (eu nici nu am vazut-o, urmeaza sa o primesc pe mail scanata) la politie, la cnadnr?
3. fac plangere la petrom pt furnizare informatii gresite?

ce ma sfatuiti?

multumesc,
Mircea C.

Alte discuții în legătură

Rovigneta clonata (falsa) Imhot3p Imhot3p Pe 24.12.2009 am achizitionat o rovigneta dintr-un Petrom, pana aici toate bune si frumoase... Astazi am primit amenda pentru ca in aprilie 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadr pentru rovigneta in localitate Cristi_1972 Cristi_1972 in localitatea Sangiorgiu de Mures, DN15, exista o camera fixa pentru verificare rovigneta. Aceasta este pozitionata in localitate, dupa ea, la cca 150 m este ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Dragos88CYL Dragos88CYL Buna ziua Am primit prin posta amenda pt rovinieta pt un autoturism din categoria A, am fost surprins in data de 21.04.2018 de o camera in localitatea Ulmi ... (vezi toată discuția)