avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale care care nu este ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale care care nu este platit,persoana fiind plecata din Romania

buna ziua
cineva a luat un credit de nevoi personale pe persoana fizica si nu a mai putut sa-l plateasca.intre timp a plecat din Romania.La acel credit se adauga dobinzi.
Persoana nu are nici o avere inregistrata pe ea.In Romania au ramas doar parintii.
Ce se poate intimpla in viitor, in cel mai rau caz.Acum,si cel putin inca 2-3 ani
datornicul nu mai poate plati nimic sau foarte putin deoarece are si alte datorii.

va multumesc

cu stima
Cel mai recent răspuns: maoru , utilizator 18:55, 8 Aprilie 2011
buna ziua,

Daca nu sunt bunuri si/sau venituri in patrimoniul datornicului, nu se poate intampla nimic. Creanta insa va creste foarte mult si in viitor va plati cu mult mai mult decat datoreaza acum. Daca are noroc, executarea silita se perima, dreptul de a cere executarea se prescrie si scapa de datorie
multumesc pentru promptitudine.

Oricum el nu vrea sa mai vina in romania.

inca o data Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata rate credit nevoi personale ancutica ancutica Buna ziua. O mica speta: daca o persoana are un credit de nevoi personale...pleaca la munca in Italia si nu mai plateste ratele timp de 2 ani...ce i se ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor catre cas mikyangel mikyangel Buna ziua, Sunt pensionara si am aparut pe lista datornicilor catre CAS din anul 2005 pana azi. Imi puteti spune in cati ani se prescriu datoriile catre ... (vezi toată discuția)