avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere catre administratie imobil pentru aprobare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere catre administratie imobil pentru aprobare sediu social srl

Salut! Are cineva un model tip pentru o cerere catre administratia de bloc pentru aprobabrea unui sediu social pentru infiintarea unei firme?
Gasesti si un model de acord al asociatiei de proprietari postat de admin in sectiunea ,,Documentele utile" (in dreapta ecranului) pag. 3.
Multumesc mult. Am gasit ce trebuia.
unde ai gasit cererea ca eu nju o gasesc
:(

Are cineva un model tip pentru o cerere catre administratia de bloc pentru aprobabrea unui sediu social pentru infiintarea unei firme?

Alte discuții în legătură

Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini pentru sediul social mariuslm mariuslm Buna ziua, Unul din vecini, doreste semnatura mea pentru ca in apartamentul in care locuieste vrea sa detina sediul social pentru firma. In modelul tip ... (vezi toată discuția)
Sediul social inchiriat la apartamentul administratorului marinescul marinescul As dori sa deschid un SRL pe numele sotiei si sa dau in chirie apartamentul in care locuim catre acest SRL, pentru sediu social. Apartamentul este pe ... (vezi toată discuția)