avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... monitor oficial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

monitor oficial

unde pot gasi MO nr. 289/27.05.2008- publicat in MO partea a IV-a? va rog, sunt disperata
doina trofin
Din cate stiu, pe data de 27.05.2008 este M. Of. nr. 398 / 27 mai 2008 si nu 289. Poate gresesc :-/.
[ link extern ]
namiru a scris:

unde pot gasi MO nr. 289/27.05.2008- publicat in MO partea a IV-a? va rog, sunt disperata
doina trofin

Monitorul Oficial solicitat il puteti achizitiona direct de la R.A. Monitorul Oficial , Str. Parcului nr.65, sector 1, Bucureşti.
Daca nu sunteti din Bucuresti, il puteti comanda online la adresa marketing@ramo.ro sau difuzare@ramo.ro.

Asa cum s-a scris mai sus, verificati bine numarul monitorului oficial pe care-l vreti.
Cel mai simplu ar fi sa mergeti la ei, va verifc a exact ce monitor doriti si vi-l dau in cateva minute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial Octav1996 Octav1996 Buna ziua , de unde pot cumpara ziarul monitorul oficial? (vezi toată discuția)
Pierdut diploma de bac Suhastru Suhastru Buna ziua! As avea nevoie de o informatie, in cazul in care vreau sa depun un anunt pentru pierderea diplomei de BAC, trebuie sa ma aderesez la Monitorul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate decizie schimbare nume Banika Banika Am obtinut decizia de schimbare a numelui pe cale administrativa in 2008. Deoarece am fost nevoit sa plec in strainatate nu am avut timp sa solicit inscrierea ... (vezi toată discuția)