pe ce lege trebuie sa merg ca sa imi recuperez banii de la o mina ce s-a folosit de terenul meu de foarte muti ani, dar nu m-a despagubit. eu am terenul de la tatal meu, care a decedat. trebuie neaparat dovedita cu acte calitatea de mostenitor? carei instante ma adresez si impotriva cui (cumva Comisiei de Aplicare a Legii Fondului Funciar, respectiv Comisia Primăriei Motru, jud. Gorj şi Comisiei Judeţene Gorj). s-a dar si o Hotarare a prefecturi din care reiese suprafata de teren , dsar si lista cu pers ce au fost despagubite. in cerere sa merg pe obligatia de a face sau sa cer despagubirile ce mi se cuvin. va rog
obligatoriu trebuie sa va dovediti calitatea cu certificatul de mostenitor. prim urmare suucesiunea trebuie sa fie dezbatuta. spuneti ca prefectura a emis un act prin care erau mentionate toate persoanele indreptatite la despagubiri.tatal dvs nu se regasea pe acea lista? nu a facut cerere pt despagubiri?
a fost data o hotarare ca sa fie despagubiti toti cei care au terenurie in posesia minei. e si el pe lista. dar nu stiu pe ce actiune sa merg si impotriva cui.
nu cumva trebuie depusa o cerere la prefectura insotita de acte care sa dovedeasca faptul a a avut teren, ce fel de act de proprietate? pe baza unei cereri individuale se emite o hotarare a prefecturii prin care se acorda acea despagubire. interesati-va la prefectura daca nu e obligatoriu dosarul administrativ.
Legea 290 din 2003
anamaria01
Bunicii unui prieten care au fost refugiati din Basarabia au lasat o casa si un teren proprietate personala in acea provincie.... Acest prieten in calitate de ... (vezi toată discuția)