avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata internationala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata internationala

Buna ziua,
Am de efectuat o plata spre o firma din olanda pentru servicii muzicale.
ne am inteles la suma de 1000 euro.mi au trimis factura de 1000 euro eu urmand sa le dau banii.
acum intreb poate ma ajuta cineva,cati bani transfer eu?
intreb asta pt ca stiu ca trebuie in primul rand sa primesc un cert de rezidenta fiscala.
ce se intampla daca nu l primesc?

am facut si invers.am emis eu factura tot de 1000 euro catre o firma din spania,le am dat si cert de rezidenta fiscala si din factura de 1000 euro mi au virat 900 euro spunandu mi ca au oprit 10% impozitul la sursa.

eu cum procedez?
a)daca imi da cert de rez fiscala
b)daca nu mi da

multumesc

Alte discuții în legătură

Plata externa mihai gru mihai gru Buna ziua, Am nevoie de o indrumare va rog pt ca e prima data cand am de aface cu asa ceva. Am de platit suma de 1000 euro unei firme din olanda pt ... (vezi toată discuția)
Venituri nerezidenti andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Dupa cum binestiti daca beneficiati de serviciile Google si Facebook si aveti certificate de rezidenta fiscala din partea lor nu mai trebuie sa platiti impozit ... (vezi toată discuția)
Am o microintreprindere. DragosN DragosN Buna ziua! Am o microintreprindere iar modelul de afaceri este urmatorul: Clientul intra pe website-ul meu unde am afisat serviciile oferite de mai multe ... (vezi toată discuția)