avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Venituri nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Venituri nerezidenti

Dupa cum binestiti daca beneficiati de serviciile Google si Facebook si aveti certificate de rezidenta fiscala din partea lor nu mai trebuie sa platiti impozit pentru aceste servicii. DAR daca de exemplu firma beneficiaza pe langa serviciile de publicitate Google si Facebook, si de serviciile furnizorului SWISSUP LABS SARL (licenta argento magento) care din pacate nu este din UE si nu ofera vreun astfel de certificat, intrebarea mea este: se declara aceste servicii in Decl informativa privin impoz retinut la sursa, si se va plati impozitul aferent? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:11, 27 Februarie 2015
Daca nu aveti cert de rez fiscala = se retine impozit, se vireaza si se declara pana pe 28.02...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit nerezidenti gratic gratic In cazul unui import de prestari servicii intracomunitare, se face retinerea la sursa a impozitului pe venitul nerezidentilor, chiar daca furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Declaratie impozit nerezidenti andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, Daca pe parcursul anului 2013 am primit facturi de la google si facebook, si nu am calculat si platit impozit pe aceste venituri ale ... (vezi toată discuția)
Contracte externe cu furnizori si clienti mmanu mmanu am un contract cu un furnizor exteren : -nu este inregistrat la finante contractul cu furnizorul extern, -am vb cu el sa imi trimita certificat de rezidenta ... (vezi toată discuția)