avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie impozit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declaratie impozit nerezidenti

buna ziua,

Daca pe parcursul anului 2013 am primit facturi de la google si facebook, si nu am calculat si platit impozit pe aceste venituri ale nerezidentilor (avand certificat de rezidenta fiscala), mai trebuie depusa acea declaratie informativa cu privire la impozitul retinut si platit pt veniturile cu regim de retinere la sursa pe beneficiari de venit nerezidenti?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:36, 21 Februarie 2014
Pai ati raspuns dvs:
declaratia se numeste "declaratie informativa cu privire la impozitul retinut si platit"

Nu ati retinut nimic si nu ati platit...
pai mai apare si varianta scutire de impozit, respectiv legea care reglementeaza scutirea (la sectiunea C. din declaratie, ultimele 2 coloane)
Pt cazul in care sunt venituri combinate. ( parerea mea, eu asa declar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie informativa Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, O firma din Romania achizitioneaza servicii publicitate intracomunitare de la Google Adwords Ireland pentru care depune decl. 390VIES. Factuta ... (vezi toată discuția)
"problemute" la dividende cristintoncea cristintoncea Problema nr. 2: 1. am nevoie de un sfat. O firma a avut profit in 2007, pe care in bilant l-au trecut pe nerepartizat. In cursul anului 2008 l-au repartizat ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidenti beinaz a beinaz a O societate romana cumpara un serviciu google din Irlanda. In conditiile in care nu se primeste certificatul de rezidenta fiscala impozitul pe venitul ... (vezi toată discuția)