avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie informativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declaratie informativa

Buna ziua,

O firma din Romania achizitioneaza servicii publicitate intracomunitare de la Google Adwords Ireland pentru care depune decl. 390VIES. Factuta este in lei, cu taxare inversa.

Va rog sa-mi spuneti daca stiti, mai trebuie depusa Declaratia informativa privind impozitul retinut si platit pentru venituri cu regim de retinere la sursa, venituri scutite pe beneficiari de venit nerezident?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 12:45, 19 Octombrie 2012
Nu s-a intalnit nimeni cu un astfel de caz?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii externe Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Achizitionez servicii intracomunitare de publicitate Google Adwords, factura imi vine in lei de la Google Ireland (au reprezentanta in Romania), ... (vezi toată discuția)
Achizitii publicitate google ireland si conventia pt evitarea dublei impuneri Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am o nedumerire: O firma din Romania achizitioneaza servicii publicitate Google Adwords Ireland, primeste factura in lei cu taxare inversa, ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)