avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitii publicitate Google Ireland si conventia pt ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitii publicitate Google Ireland si conventia pt evitarea dublei impuneri

Buna ziua,

Am o nedumerire:

O firma din Romania achizitioneaza servicii publicitate Google Adwords Ireland, primeste factura in lei cu taxare inversa, declara in decl 390.

Mai trebuie facut ceva? Am tot auzit de conventia pentru evitarea dublei impuneri incheiata intre Romania si Irlanda (legea 208/ din noiembrie 2000)

La ce se refera aceasta lege?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:36, 28 Septembrie 2012
Cred ca nu.Detalii : Legea 208/2000, www.lege-online.ro .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii externe Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Achizitionez servicii intracomunitare de publicitate Google Adwords, factura imi vine in lei de la Google Ireland (au reprezentanta in Romania), ... (vezi toată discuția)
Declaratie informativa Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, O firma din Romania achizitioneaza servicii publicitate intracomunitare de la Google Adwords Ireland pentru care depune decl. 390VIES. Factuta ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare de servicii publicitate google adwords Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, O firma este platitoare de tva trimestrial si doreste ca la 01 aprilie sa achizitioneze servicii de publicitate Google Adwords. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)