avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare taxa auto

Ce sanse am de castig pt a-mi recupera banii platiti pt taxa auto la o masina inscrisa in iunie 2010 , si ca t ma costa cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: crysstyle , utilizator 12:25, 9 Aprilie 2011
aveti sanse,la cheltuieli depinde..
intrucat s-a creat un precedent sanse sunt,ideea este ca la noi dureaza si dureaza si dureaza................dar daca sunteti un stoic dati statul in judecata si cred ca o sa va recuperati banii!
Am sanse chiar daca nu am depus o cerere la administratia financiara unde a fost platita taxa si sa cer restituirea sumei cu motivarea ca taxa este ilegala?
Masina a fost inscrisa in iunie 2010 si nu mai am cum sa o fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Taxa auto DON GIGI DON GIGI MA NUMESC STOICI GHEORGHE, LOCUIESC IN TIMISOARA, SI DORESC SA-MI SUGERATI , CE AM DE FACUT IN PRIVINTA INMATRICULARII UNEI MASINI DIN 2004 CU ECOLOGIZARE EURO ... (vezi toată discuția)