avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract leasing reziliat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract leasing reziliat

am un contract de leasing auto care a fost reziliat pentru a doua oara. am fost contactat de o firma de recuperari si mi s-a spus ca trebuie sa achit masina integral sau sa o predau. o alta solutie mai exista pentru a-mi putea pastra masina? un nou sistem de plata in rate?
Cel mai recent răspuns: alexandra83 , utilizator 23:54, 8 Aprilie 2011
Cititi contractul de leasing incheiat intre d-voastra si finantatorul proprietar (firma de leasing). Contractul este legea partilor.
problema este ca acest contract de leasing este la [EDITAT].mi-au facut o oferta prin care timp de 6 luni am plati doar casco, iar atunci a trebuit sa duc contractul si una din chei.asadar alt contract nu mai am.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
nu gasesc contractul nici in contul pe care il am la [EDITAT], sau nu stiu unde sa caut
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco nykylaura nykylaura Buna ziua.In luna august am avut un eveniment auto cu dauna totala .Firma de casco m-a despagubit cu suma de catalog a masinii(renault megane 2008) adica 8902 ... (vezi toată discuția)
Executare leasing luciandragoi luciandragoi Buna ziua Am urmatoarea speta: - in decembrie 2006 am achizitionat un autoturism de la [editat] Leasing pe firma. - am platit facturile pana in luna martie ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing AdelaidaC AdelaidaC In cazul in care nu se platesc doua rate de leasing, as dori sa stiu daca societatea de leasing in primul rand reziliaza contractul si apoi recupereaza ... (vezi toată discuția)