avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot asurzitor de la Discoteca din subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot asurzitor de la Discoteca din subsolul blocului

Buna Ziua

As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac pentru urmatoarea problema: locuiesc intr-un bloc situat in Pta Revolutiei si la subsol functioneaza o discoteca. Din cauza faptului ca nu au facute antifonari corespunzatoare, zgomotul este asurzitor si nu ne putem odihni noaptea. Am facut reclamatie la Politie pentru deranjarea linistii si acestia au spus ca daca nu este zgomot in strada , nu au ce sa faca.
Unde trebuie sa depun reclamatie? Multumesc!


Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 10:56, 9 Aprilie 2011
Avand in vedere ca este vorba despre un imobil si probabil mai multi proprietari resimt consecintele muzicii la un volum sporit,ar trebui ca presedintele de asociatie sa sesiseze oficial directia corp control din cadrul primariei
Discoteca sa functioneze a avut nevoie de aprobari de la asociatie.
Presedintele ,C.E.ce stiu,ce spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Turbez din cauza vecinului de deasupra ContSters170996 ContSters170996 stau la et 2 si vecinul de la 3 imi face viata amara, nu am fost pana acum la politie dar nu cred ca mai am mult. i-am lasat o scrisoare in posta in care il ... (vezi toată discuția)