avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperarea taxei de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperarea taxei de inmatriculare

buna ziua ,
sunt din pascani ,jud iasi si in anul 2008 ,luna august, ziua 27 am platit taxa de inmatriculare pentru un citroen C5 din 2004,in val de 1800euro.sunt sanse sa-mi dea statul inapoi banii?cum trebuie sa procedez?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreya22 , utilizator 14:35, 10 Aprilie 2011
1.procedura prealabila
2. actiune in instanta
Aveti sanse reale de reusita ,daca actionati profesionist!
Taxa platita de d-voastra se recupereaza ,fara prb, impreuna cu cheltuielile de judecata(si ONORARIU AV.)si dobanda primiti, dar sfatul meu este sa nu va apucati singura de recuperat, intrucat riscati.Apelati la un av. care cunoaste acest tip de cauze.Eu asa procedez.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
va multumes mult ...dar problema e in felul uramtor ....nu am o copie a chitantei pt ca mi- s-a cerut in original la dosarul pt inmatricularea masinii ....ma puteti sfatui cum intru in posesia ei ?
trebuie sa o cer de la politie sau de la trezorerie unde am platit-o.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare luciantrasca luciantrasca Buna ziua, In data de 1.09.07 am achizitionat din germania un autoturism marca Smart fortwo cdi , urmand ca in data de 11/10/2007 sa fiu nevoit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare trust.2003 trust.2003 Buna seara, Firma la care lucrez este din Timisoara si a platit taxa de prima inmatriculare in 2008(luna noiembrie 2008). Se poate recupera? Daca da pe ce ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare. hotararea curtii europene pronuntata astazi 07.04.2011 Marian Senchiu Marian Senchiu Astazi 7 aprilie 2011 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a emis hotararea privind raspunsul la intrebarile preliminare in cauza C 402/2009. [EDITAT - ... (vezi toată discuția)