avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare fosa septica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare fosa septica

din ce stiu eu,o fosa septica nu poate fi amplasata la o distanta mai mica de 10 metri fata de un put cu apa potabila.Ceea ce nu stiu eu,este daca traseul canalizarii pina la fosa septica poate sa treaca alaturi de un astfel de put si daca este prevazuta o distanta fata de acesta.mentionez ca acest traseu urmeaza a fi realizat pe o margine a strazii si cred ca am nevoie si de ceva avize de la primarie.nu? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anti77 , utilizator 14:36, 30 Octombrie 2013
Daca e o fosa septica prefabricata si are certificat de conformitate, atunci in manualul de utilizare trebuie sa fie specificat distanta min. a campuli de drenaj fata de un put sau fantana (la mine 30 m scrie). Daca nu are certificat de conformitate, trebuie autorizatie de contructie pe baza legii 50/1991.

Inca astept si eu confirmarea daca pt. cel prefabricat trebuie sau nu autorizatie de constructie... conform primariei da, conform furnizorului nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)