Urmeaza sa completez prima mea factura si am fost rugata sa trec numarul comenzii ferme la denumire produs, fara a preciza despre ce fel de servicii este vorba.( Sunt prestator de servicii, profesii libere). Deoarece comenzile pe baza carora am prestat serviciile (ocazionale) sunt de fapt e-mail-uri, in care se specifica numarul comenzii, si termenul de predare, fara alte detalii, nu stiu ce sa trec la U. M., pret unitar, etc. Ajunge daca trec doar nr. comenzii, si 1 la celelalte rubrici? Am contract cu firma respectiva, unde sunt fixate preturile, etc In plus, va fi o factura centralizatoare, deci voi avea nevoie de aceste comenzi anexate la factura. Ajunge daca printez acele e-mailuri, avand doar nr. si termen comanda?
Va multumesc mult pentru ajutor!
Pe factura puteti sa inscrieti" prestari servicii cf. ctr. nr....din data de..." .conform specificatii. Anexele (specificatiile) la factura ,banuiesc ca sunt lunare .Va sfatuiesc sa le trimiteti prin posta cu confirmare de primire sau le predati direct beneficiarilor.Pe baza de numar de numar de inregistrare sau semnatura si copie dupa C.I sau B.I. .
:hm:
Sincera sa fiu nu prea am inteles foarte clar ce fel de servicii prestati Dvs. Transmiteti mail-uri anumitor persoane ,la cererea clientilor? Straniu....:O