avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comunicare prin email ca si clauza contractuala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comunicare prin email ca si clauza contractuala

Buna ziua,
doresc sa stiu daca este acceptat ca baza legala pentru emiterea de facturi un contract cadru in care se specifica ca fiecare comanda in parte se va face in baza unei comunicari prin email in 3 pasi: cerere de oferta punctuala din partea clientului, trimiterea inapoi a unei oferte din partea prestatorului si respectiv acceptarea acesteia de catre client.

Ca sa sumarizez intrebarea: comunicarile pe email sunt acceptate pe post de fisa de comanda si deviz lucrare?

Este vorba de un contract cadru pe termen nedefinit de prestari servicii de programare.
Cel mai recent răspuns: dpacks , utilizator 14:49, 18 Iunie 2018
Da, se poate.
Multumesc pentru raspuns.

In cazul unui control cum se procedeaza? Trebuie sa dau acces la email agentilor de control sau ajunge un print cu mailurile in cauza?
Va listati dumneavoastra mailurile in cauza.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe baza de comanda Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua, Urmeaza sa completez prima mea factura si am fost rugata sa trec numarul comenzii ferme la denumire produs, fara a preciza despre ce fel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a emis o factura de prestari servicii intretinere . Prestarea s-a facut in urma unei discutii ... (vezi toată discuția)
Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)