Buna ziua1As dori sa stiu daca pot rezilia un contract facut pe data de 1 aprilie 2011 cu [EDITAT].Am incheiat un contract pe 2 ani abonamentul lunar fiind de 14 euro si am beneficiat de un telefon gratis.Telefonul nu functioneaza bine ,bateria tine aproximativ 12 ore in conditiile in care am maxim 5 convorbiri.acelasi lucru l-a facut si sotul meu.deci avem 2 abonamente de 14 euro si 2 telefoane care nu functioneaza.Astazi 9 aprilie s-a emis factura.Ce credeti in valoare de 160 de lei.E posibil asa ceva?Eu vreau sa reziliez contractele ,le inapoiez si telefoanele dar asa ceva este inadmisibil.Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc!!
Buna ziua ! In primul rand trebuie sa cititi cu atentie contractul incheiat si asumat de dvs. prin semnatura . In masura in care nu s-au respectat prevederile contractului se poate actiona , eventual rezilia contractul ... Sansele sunt mici , eventual cred ca puteti solicita si obtine cel mult inlocuirea aparatelor telefonice .
Abonament orange
jianu ana
in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)